Què fem

Daniel Albertos Fotografia té un servei especialitzat en fotografia escolar i ofereix a les escoles la possibilitat de fer sessions fotogràfiques a l’alumnat en el seu entorn d’estudi.

Ara bé, la gestió i distribució de les fotografies i els complements es fa directament des del web de l’empresa www.estudifoto.com.

És la família qui accedeix directament a les fotos del seu fill/a  a través d’una contrasenya única per a cada nen/a, cosa que en garanteix la confidencialitat.

En el web es podrà visualitzar en qualsevol moment la versió petita de cada foto, que contindrà una marca d’aigua, ja que la finalitat és només la selecció visual de les imatges. A partir d’aquí, els pares podran seleccionar les fotos i els complements que vulguin (gadgets) i comprar-los a l’empresa a través de la botiga en línia, que serà qui en gestionarà les trameses.

Així doncs, el nostre servei de fotografia escolar permet a les famílies molta flexibilitat a l’hora d’adquirir les fotos dels seus fills i us ofereix els següents avantatges:

  • Les fotos estan penjades permanentment en forma d’historial, és a dir, en qualsevol moment se’n poden adquirir tantes com es vulgui, del curs o d’anys anteriors.
  • Se’n pot escollir una o diverses.
  • Es poden seleccionar diferents opcions: fotos de diferents mides, calendaris, fotos carnet, postals, paquets, quadres…
  • Es pot elegir lliurement el moment de la compra, qualsevol dia de l’any, cosa que permet ajustar el dia de la despesa a la situació econòmica de cada família.
  • Hi ha la possibilitat de fer tantes compres com es vulgui al llarg de l’any.
  • El pagament és segur: amb VISA, Paypal, transferència, ingrés en compte, etc.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *