Info – Daniel Albertos

Daniel Albertos

catalonia_catalan_region_flag

Daniel Albertos Fotografia,

es troba a Girona. Posem la imatge al servei del client i treballem perquè tingueu les millors d’aquestes imatges.

Com a fotògraf, intento transmetre a través de l’art de la fotografia una manera d’entendre el que veig, en qualsevol dels serveis que ofereixo: casaments, retrat, publicitat…

La fotografia és la meva vocació i la professionalitat i el compromís marquen la meva feina, alhora que trobareu accessibilitat i flexibilitat en el moment de confiar en els meus serveis, ja que m’adapto al que em demaneu.

Treballo personalment, i m’acompanya un segon fotògraf, quan l’esdeveniment ho requereix.

En els casaments, tracto sobretot d’immortalitzar els moments, aquells instants màgics d’un dia tan important. També fotografio, és clar, els moments previs, la cerimònia, els posats de la parella i els convidats… i m’agrada quan puc captar un riure o una llàgrima inesperada. D’altra banda, la tecnologia i les diferents lents amb què treballo permeten captar detalls i reflectir-los amb precisió.

També en el cas del retrat, tant les fotos de nadons, com de comunions o els books d’adults, m’adapto al que vulgueu. Faig fotos en exteriors, interiors, amb efectes… però sempre reflectint les emocions.

En les fotos de producte i publicitat capto la millor imatge per transmetre allò que vol el client.

Tot i que sóc fotògraf a Girona, em trasllado on sigueu.

En el BLOG de Daniel Albertos Fotografía trobareu, a part dels moments i els esdeveniments que vaig vivint amb la fotografia, un extens arxiu amb imatges agrupades per tipus d’actes: concerts, càterings, casaments, sessions amb nadons, comunions… perquè pugueu valorar com treballo, com són les imatges que ha captat la meva càmera.

 
bandera_boton_espana
     
 

Daniel Albertos Fotografia,

se encuentra en Girona. Ponemos la imagen al servicio del cliente y trabajamos para que tengáis las mejores de estas imágenes.
Como fotógrafo, intento transmitir a través del arte de la fotografía una forma de entender lo que veo, en cualquiera de los servicios que ofrezco: bodas, retrato, publicidad …
La fotografía es mi vocación y la profesionalidad y el compromiso marcan mi trabajo, al tiempo que encontraréis accesibilidad y flexibilidad en el momento de confiar en mis servicios, ya que me adapto a lo que me pidáis.
Trabajo personalmente, y me acompaña un segundo fotógrafo, cuando el evento lo requiere.
En las bodas, trato sobre todo de inmortalizar los momentos, esos instantes mágicos de un día tan importante. También fotografío, claro, los momentos previos, la ceremonia, los posados de la pareja y los invitados … y me gusta cuando puedo captar una risa o una lágrima inesperada. Por otra parte, la tecnología y las diferentes lentes con que trabajo permiten captar detalles y reflejarlos con precisión.
También en el caso del retrato, tanto las fotos de bebés, como de comuniones o los books de adultos, me adapto a vuestros deseos. Hago fotos en exteriores, interiores, con efectos … pero siempre reflejando las emociones.
En las fotos de producto y publicidad capto la mejor imagen para transmitir lo que quiere el cliente.
Aunque soy fotógrafo en Girona, me traslado donde estéis.
En el BLOG de Daniel Albertos Fotografía encontraréis, aparte de los momentos y los acontecimientos que voy viviendo con la fotografía, un extenso archivo con imágenes agrupadas por tipo de actos: conciertos, catering, bodas, sesiones con bebés, comuniones … para que podáis valorar cómo trabajo, cómo son las imágenes que ha captado mi cámara.

 
 
Daniel Albertos Fotografia   Mas Falgàs, 2   17180 VILABLAREIX (GIRONA)  CIF: 35041478N   info@estudifoto.com   Tel. 600283087
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *